torstai 14. kesäkuuta 2012

Pöytäharjoituksia

Pennut saavuttivat eilen 4 viikon iän, ja vauhtiakin alkaa olla sen mukaisesti. Kiinteä ruoka menee jo täydellä teholla, ja ulkonakin on käyty jo haistelemassa ja maistelemassa ruohoa. Talonmaalausprojektimme on vienyt kaiken aikamme jo kohta pari viikkoa, mutta otimme eilen pikaisesti ensimmäiset seisotusharjoittelut pöydällä. Kovasti jännitti mokoma pönötys, eikä kuvistakaan kummoisia tullut, mutta jatkamme treenailua ja kokeillaan ottaa viikon päästä jo toivottavasti vähän edustavammat kuvat.


Ukkonen (ainoa joka seisoi hienosti namin kanssa..)

Sumu

Salama

Säde

Iiris

Halla

Enkeli

Pilvi

Hiutale


Ja muutamat remuamiskuvat:

Säde ja Iiris

Ryhmäpainia

Iiris ja pilvi

Salama

Iiriksen ja Sumun syöntityylinäytteet

Ahdasta alkaa olla

Onneksi hoitajia riittää; oman terveyden
uhallakin...

Yhteinen kieli

5 kommenttia:

  1. Voi ihania! Ne rupeavat jo näyttämään vipukoilta :)..Kitistä kuvaa myös, miten mamma jakselee <3. Täytyy katella jos pääsisin johonkin väliin pyörähtämään..

    VastaaPoista
  2. Näyttää se Lumikin siellä olevan auttamassa pentujen hoidossa:)

    VastaaPoista
  3. Sumu on ihana <3 Miksi noissa uroksissa pitää aina olla se kiusaus... Aikuisista tulee kuvaa kunhan saan aikaiseksi ottaa kameraa lenkille mukaan, kesällä on niin tylsiä nuo sisäkuvat. Tiina tuuppa ite mammaa moikkaamaan!

    VastaaPoista
  4. :) Kova on yritys saada vapaata heinäkuulle, meiltä jää pomo kesälomalle niin vapaita on aika niukasti, mutta yritetään. Mähän oon ainut jolla ei lomaa ole :/. Nyt toi Pilvi näyttää mun mielestä Kitiltä.. Ihania ne on kaikki!

    VastaaPoista