tiistai 7. heinäkuuta 2015

Visiitti naapuriin

Alkaa jo hengästyttämään tämä show-tahti! Juhannuksena kävimme Rovaniemen kv-näyttelyssä, jossa zarakissit olivat erinomaisia, mutta Hippu piti omaa showtaan ollen rotunsa paras, ja vielä päivän lopuksi ryp-4. Hienoa Hipe ja Anniina!!

Rovaniemi kv; Zaraque's Juliet In Temptation ROP!

Hippu Rovaniemellä myös Ryp-4
(kuva Anne Kohtalo)
Seuraavana viikonloppuna lähdimme rakkaaseen naapurimaahan visiitille Josen, Kitin ja Hipun kanssa. Hippu tuli meille lomailemaan pariksi viikoksi, ja kehitti äitinsä kanssa juoksut juuri samaan aikaan, joten tyttöjen näyttely Jällivaarassa meni vähän hormonihöyryissä nenä maata viistäen, mutta tuloksena kuitenkin Hipulle pn-3 sija (ja res-cc, kiitti...), ja Kitille pn-4. Jose sen sijaan oli oikein mallikas tuomarin mielestä, liekö juoksutuoksut tuoneet sille vähän ryhtiä lisää. Jose sai Ruotsin sertinsä ja ensimmäisen cacibin nyt siirryttyään nuorten luokkaan, ja oli vielä Rop. Ryhmässäkin se napattiin vielä kuuden parhaan kisaan mukaan, mutta pitkä päivä alkoi painaa eikä se jaksanut enää liikkua kunnolla. Maininnan ja kauhistelun arvoinen asia että Jällivaarassa arvostelu kehissä alkoi klo 7:30...

Jose Jällivaarassa Rop!!
(kuva Riitta Peisterä)

Miehet Jällivaaran ryhmäkilpailussa patsastelemassa
Nyt edellisenä viikonloppuna teimme oikein tuplarynnistyksen Ruotsiin. Lauantaina vuorossa oli Piteån kv näyttely. Brittituomari ei oikein ollut viehättynyt liian eleganteista koiristamme, ja Kiti ja Hippu saivat tyytyä sileään excellent:iin. Jose sijoittui Pu-3:ksi.

Sunnuntaina oli Råneån vinttikoiraryhmis, jonne olikin ilmoitettu 59 whippettiä, joten odotimme innolla mielenkiintoista päivää. Sää oli sopivan lämmin ja aurinkoinen, ja päivä oli todella mukava ja tunnelma leppoisa. Myös Eevi oli matkustanut Joensuusta asti lomailemaan lappiin ja käymään Ruotsin puolella näyttelyssä. Jose ei ollut oikeantyyppinen grey tuomarin mieleen, ja sai Vg:n (Eh), mutta whippetit sen sijaan kelpasivat hyvinkin. Kaikki tytöt saivat excellent:in, joita tuomari ei jaellut ihan itsestäänselvästi, ja HIppu voitti juniorinartut, ja sijoittui vielä kovassa narttukisassa neljänneksi. Kiti oli valionarttujen toinen, ja vielä kuuden parhaan nartun joukossa. Näyttelyssä valittiin myös rotunsa paras juniori, jonka Hippu suvereenisti voitti, ja päivän lopuksi se oli vielä koko näyttelyn toiseksi kaunein juniori jääden vain salukinuorukaisen taakse. Olen niin ylpeä tästä pikku Kultahipusta! Mielenkiinnolla odotan kun sille tulee riittävästi ikää maastokisoihin ja vielä suuremmin leipälajinsa agilityn pariin kisaamaan.

Jose Råneån ryhmiksessä

Eevi (Z. Illusion Of Love)

Eevi

Eevi

Kiti the mama

Hippu (Z. Juliet In Temptation)

Hippu

Hippu BIS2 -juniori
Henkisten voittajien on helppo hymyillä!! :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti