torstai 3. marraskuuta 2016

Loppukauden huipentumat

Maastoilukausi päättyi kolme viikkoa sitten perinteiseen Hailuotoon. Tällä kertaa keli oli suht siedettävä, aurinkoa ei paljon näkynyt, mutta sentään ei satanut mitään niskaan eikä tuulikaan ollut ainakaan aamupäivästä kova. Jose pääsi taas spurttailemaan hiekalle, mutta oli vähän löysässä vireessä eikä pisteillä yltänyt ihan sertiin asti tällä kertaa. Liekö vaikuttanut sm-maastojen törmäilyt ja kaatumiset, mutta se oli selkeästi vähän vaisu ja antoi Mein juosta omaa showtaan edellä, pysytellen itse koko ajan turvallisen matkan päässä.

Hippu oli pitämässä zarakissien mainetta yllä hienosti. Se oli norminarttujen isossa sarjassa alkuerien jälkeen ykkösenä, ja finaalin jälkeenkin ylsi vielä toiseksi pistein 493 ja sertin kera! Onnea taskuraketille ja Anniinalle! Hippu oli viikkoa myöhemmin myös voittanut Keski-Suomen Vinttikoirakerhon kerhomestaruuden omissa mestaruuskisoissa! Hienoa että alkukautta vaivannut valeraskaus on viimein selätetty ja Hippu on taas oma itsensä.

Hippu on käynyt läpi myös laajan skaalan terveystarkastuksia viimeisen kuukauden aikana. Siltä on tutkittu silmät, sydän, polvet,, kyynärpäät, selkä, lanneranka sekä lonkat, ja kaikki on olleet priimaa. Hippu jää mahdollisesti talven/kevään aikana vauvalomalle, kunhan löydämme sopivan prinssi-ehdokkaan.

Hippu, Zaraque's Juliet In Temptation punaisella manttelilla, kuva Harri Niemi


Korkattiinpa sitten rakas naapurimaakin muutama viikko sitten. Kiti loukkasi jalkaansa lenkillä sen verran että joutui ontumisen vuoksi jäämään kotiin Bodenin reissulta, mutta lähdin turistiksi mukaan kannustamaan kasvatteja. Wipuja oli ilmoitettu 44, ja tuomaroimassa Felicity Thompson (Barnesmore). Olipahan mukava reissu vaan jännitellä kehän reunalla ja nauttia vieläpä huikeasta sukseesta =) Bätman ja Nekku voittivat pikkupentujen luokat ja olivat rop- ja vsp-pentu. Seuraavaksi Viljo sai kämmenet hikoamaan voittamalla valiourokset, ja lopulta vielä ollen paras uros ja vsp. Mahtista, uusi valiotitteli Viljolle jälleen! Onnea Oonalle ja Annelle!

Kun vinttarierkkarissa oltiin niin piti tietenkin jäädä mielenkiinnosta myös loppukilpailuihin, joihin Bätman sai siis kutsun. Ja pikku Bät esiintyi taas niin reippaasti ja palkittiin näyttelyn BIS-baby:na!

Batman, Zaraque's Knight Of Northern Lights

Nekku, Zaraque's Keep On Temptation

Föönit sisarukset, Rop- ja Vsp-pennut

Viljo, Zaraque's Just Light Up My Way

Uusi valiotitteli ansaittu =)

ROP Hjortronblommas Lucky Day - VSP Zaraque's Just Light Up My Way
Bät loppukilpailussa "Oonko nyt hienosti?"

BIS-Baby

BIS-Baby

Pilvin pennut ovat muuttaneet kaikki omiin koteihinsa, onnea uusiin perheisiin nyt ja tulevaisuuteen! Meille jäi pitkän harkinnan jälkeen kotiin kasvamaan pieni Luna-tyttönen. Päätös oli enemmän tunteeseen kuin järkeen perustuva, kun Luna vaan tuntui heti pariviikkoisesta lähtien luonteeltaan juuri meille sopivalta. Se siis valitsi meidät. Pilvi on tietenkin aivan onnessaan kun on saanut nyt oman leikkikaverin, ja toivottavasti tämä tekee hyvää Pilvinkin itsevarmuudelle. Luna vaikuttaa hyvin energiseltä ja rasavillilta tyypiltä. Toivottavasti saamme sen kanssa tulevaisuudessa mukavan harrastusuran, ainakin virtaa tekemiseen riittää =)
Luna, Zaraque's Lunar Eclipse, 11vk

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti