keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Kesähuumaa

Nyt on sitten meillekin luvassa taas pennuntuoksua syksyksi, tai ainakin ollaan jo askeleen lähempänä sitä, kun Kiti ja Savu viettivät yhdessä kesäiltaa 20.7.13.



Viiden kesänäyttelyn kimaramme on nyt myös suoritettu, ja saldona Kitillä kerran pn-3, ja kolmesti pn-2. Viimeinen serti saatiin titteliin, sekä lisäksi cacib, ja kolme vara-cacibia, joista myös yksi vahvistuu myohemmin varsinaiseksi cacibiksi. Yksi on ennestään joten Suomesta Kitillä on jo kaikkiaan kolme cacibia. Katsotaan riittääkö intomme ehkä ensi vuonna Norjan suuntaan, Ruotsiin varmasti pistäydymme kuten joka vuosi, kun näin lähellä rajaa asumme.

Pilvilläkin oli hieno hieno aloitus pentuluokissa. Neljästä käymästään näyttelystä tuli yksi rop- ja kolme vsp-pentuvoittoa. Seuraavaksi Pilvi ehtinee jo junioriluokkaan. Syksymme on mahdollisen pentueen vuoksi vähän auki vielä harrastusten osalta, mutta toiveissa olisi käydä Pilvin kanssa vielä muutamat näyttelyt ja Nuutin kanssa muutamat maastokisat. I-pentue on myös hankkinut ahkerasti virallisia mittoja ja anonut maastokirjoja, joten pääsemme ehkä jännäämään niiden maastouran aloitusta vielä tänä syksynä.


1 kommentti:

  1. Ihana tämä pariskunta <3 Ja suuret onnittelut hienosti menneistä näyttelyistä!!!

    VastaaPoista