keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Pilleri 6kk!

Nuorimmainen villikkomme Pilvi pilleri saavutti jo puolen vuoden iän viime viikon lopulla. Sen kunniaksi otettiin tietysti kuvia neitosesta.

Sagramour Pietra Preziosa 6kk

Ja kyllä hänellä jalatkin liikkuu

Pilleri ilmeellä ja korvilla jotka hänellä useimmiten siviilissä tavataan :D


Korkkasimme maastokaudenkin viime viikonloppuna kotikisoissa Kemissä. Kisat menivät kyllä osaltamme ihan penkin alle. Nuutti juoksi vaisun oloisesti ja syykin selvisi kun se nilkutti vieheen pysähdyttyä suoraan mamman paijattavaksi. Veri valui jalasta, ja eläinlääkärin tarkemmassa syynäyksessä arveltiin että etujalan sisävarpaan kynsi oli murtunut tyvestä asti. Jalalle ei voinut tehdä puhdistusta kummempaa paikanpäällä, ja Nuutti sai vain kipulääkettä pistoksena. Kiti päätyi juoksemaan arvonnan jälkeen yksin, eikä silläkään mennyt oikein putkeen pisteistä päätellen, joten päätin vetää sen pois finaalista jotta pääsimme lähtemään kotiin. Ensin Kiti sai reilu kuukausi sitten lenkillä ilkeän haavan jalkaansa, johon se söi antibioottikuurin, sitten Pilvillä irtosi takajalasta kynsi ensimmäisissä vieheharjoituksissaan, jonka vuoksi se vietti pari viikkoa sairaslomaa, ja nyt Nuutin kanssa ollaan sairaslomalla. Tänään mennään eläinlääkäriin vielä tutkittavaksi että mitä varpaalle tai kynnelle tehdään, koska varvas on alkanut turvota.

Viikon päästä pääsemme toivottavasti Kitin ja Pilvin kanssa kuitenkin Whippettien erikoisnäyttelyyn usean vuoden tauon jälkeen. Eniten odotan ihanien ystävien tapaamista, ja tietenkin toivon näkeväni laajan otoksen whippettejä, joita onkin ilmoitettu melkein 200. Reissu on myös meille samalla lomamatka, koska aikeissamme on aloittaa pihanlaittourakka vihdoin ja viimein. Kukkia ja pensaita on jo nostettu ylös suojaan, multaa on tullut kuorma-autolasteittain pihalle, ja ensi viikolla pitäisi koneiden tulla jylläämään pihamaata. Nurmikonsiemensäkitkin odottavat jo autotallissa. En malta odottaa ihanaa idylliä, jossa lapset ja koirat saavat kirmata samettinurmikolla, ja emäntä kyykkii hellehattu kenollaan kukkapenkkien kimpussa :D

Jooa sai kuukausi sitten ensimmäisen oman pyörän, joten sillä
poljeskelu on varmaan pikkumiehen suurin tavoite tälle kesälle.

Ruohonleikkuria meille ei varmaan tarvita sitten kun oikea nurmikin on kylvetty, koska sitä virkaa
toimittavat jo viisi whipettiä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti